Esport streaming

Når man skal i gang med at satse penge på Esport, kan man med fordel sætte sig ind i det ved at se nogle af de mange kampe live. Det kan man gøre både for at finde ud af, hvem der er gode, hvad man synes er spændende og bare for at se, hvordan en kamp bliver afviklet i praksis.

Streamingen er de fleste steder åbent for alle, så man behøver naturligvis ikke at være en spillefugl for at følge med i de professionelle eSports-spilleres færd. Der er generelt fart på, og mange nye seere bliver i øjeblikket fanget af den nye sportsgren. Det betyder heldigvis, at der kommer flere og flere muligheder for at streame Esport.

Sådan kan du live streame Esport

Der er flere muligheder for at se Esport og i bedste moderne og digitale stil, er der også gode muligheder for at gøre det gratis.

Twitch.tv

Har udviklet sig til at blive et kæmpesite for eSport. Siden har 50 millioner besøgende om måneden og blev i 2014 købt af Amazon. Stort set alt eSport bliver vist gratis på Twitch, og det er både officielle kanaler med store tv-produktioner men også privatpersoner, der bare streamer det spil, de netop er i gang med.

Som en del af Amazon er der også mulighed for at tilkøbe sig det, der kaldes Twitch Prime. Her får man en række fordele – blandt andet slipper man for reklamer. Er man i forvejen Amazon Prime-kunde, er det med Twitch Prime med i prisen.

Udvalgte bookmakere

Det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvor meget de gør sig i livestreaming af sportsbegivenheder. Bet365 viser stort set alle de kampe, som de giver mulighed for livebetting på. Her kræver det dog, at man har er oprettet som bruger hos den enkelte bookmaker. Fordelen er, at man har både sine væddemål og streaming samlet i ét dashboard.

Se oversigt med Esport bookmakere her.

Viaplay

Viaplay begyndt at vise Esport. Det er dog stadig i begrænset omfang, og hvis man kun er interesseret i eSport er det nok ikke pengene værd. Til gengæld har Viasat også lavet en tv-kanal dedikeret til Esport, som viser mere end 1500 timers live om året, men det kræver parabol-tv.

DR (Danmarks Radio)

Hos DR har man også fået øjnene op for Esport. Blandt andet sendte DR3 en dokumentar om CS:GO-holdet Astralis sidste år, og for nylig sendte man for første gang live fra en turnering, da Royal Arena i København fik besøg af nogle af de bedste spillere i november.